The smart Trick of زمان بیماری زونا That No One is Discussing
The smart Trick of زمان بیماری زونا That No One is Discussing
Blog Article
کوروش آریاکیا سروستانی در تعداد دفعات نرمال رابطه جنسی: تحقیقات چه می گوید؟
اختلال شخصیت پارانوئید چیست؟ آیا این اختلال قابل درمان است؟
How we maintain our information current:Our medical and editorial staff members closely follow the health news cycle, new analysis, drug approvals, scientific exercise guidelines along with other developments to make sure our content receives acceptable and well timed updates.
با این حال، بعضی از افراد بیشتر از دیگران در معرض خطر این بیماری هستند. محرکها و عوامل خطر احتمالی عبارتند از:
روشنفکر بلندپرواز و خودبزرگ بین است. از این رو همواره یک گرایش ناهشیار به اصلاح گرایی و ایجاد رفرم دارد، ادعای عظمت و جاودانگی میکند، خود را دانای کل میداند که باید معلم اخلاق دیگران باشد، همیشه به دنبال نقص زدایی از کار دیگران است در حالی که نقایص خود از نظرش دور میماند و خود را صاحب رسالت و مأموریت برای تحول و دگرگونی وضع موجود و نجات بشریت از چالشها میداند.
” Occasionally, no degree of evidence will persuade you otherwise. This can result in accurate scientific paranoia. While you may not believe that each unrealistic imagined that enters your head, you believe a number of them.
اگر اینگونه باشد، شما و نوزادتان در معرض خطر این بیماری قرار نخواهید داشت.
اعتقاد به اینکه قدرت خاصی دارند یا در یک مأموریت مخصوص هستند (هذیان عظمت)
۴دیدگاه امیل کریپلین، روانپزشک آلمانی، دربارهٔ پارانویا
در نتیجه، بسیاری از پارانوئیدها ممکن است برنامه درمانی خود را دنبال نکنند و نیمه کاره رها کنند و حتی ممکن است انگیزه های درمانگر را زیر سؤال ببرند.
حدود ۱ تا ۴ درصد از مردم به دلیل مشکلاتی که برایشان پیش میآید، باید وقت خود را در بیمارستان بگذرانند.
بسیاری از حکام مستبد، به پارانویا مبتلا بودهاند. برای مثال استالین نمونه بارزی از شخص پارانویا بودهاست. با اینکه استالین دائماً دچار توهم توطئه علیه خودش بود، این مورد میتواند سؤال خوبی را به وجود بیاورد. استالین، در واقع دشمنان زیاد داشت اما در عین حال دچار توهم توطئه هم بود و فکر میکرد اطرافیانش دائماً مشغول دسیسه چینی علیه او هستند.
خلاصه اینکه چون روشنفکر بهطور فطری موجودی معترض است، اعتراض پایان ناپذیر او سبب میشود مدام در معرض بیمهری بیماری زونا چند روز طول میکشد و تهدید باشد و به ویژه مورد هجوم و آزار حاکمان و صاحبان قدرت، ثروت و دانش قرار بگیرد. از این رو روشنفکر یا از حکومت وحشت دارد و از چوبه دار میهراسد یا از هم طبقههایش و از اینکه در صدد تخریب و حذف او برآیند و از گردونه رقابت بیرونش کنند.
اگر زونا بر دهان تاثیر بگذارد، فرد ممکن است این علائم را تجربه کند: